2014. szeptember 4., csütörtök

Szintet léptek a csajok

Kiemelném, hogy csak ők, mert Ádám megrekedt a 2-3 óránként kelek éjjel enni szintjén, max arra hajlandó, hogy ha nyavalygok megmutatja, hogy ennél lehet szarabb is és felkel óránként (tekeregni) No de most nem erről akarok írni :)

Hétfőn szeptember 1 és ez azt jelenti, hogy a lányok oviba és suliba mentek

, mind a kettő izgult és be volt sózva, hogy jujj de jó. Kamilla olyan szinten rongyolt be a csoportba, hogy fényképet alig tudtunk készíteni (nesze neked kötődő nevelés :D) ami készült meg olyan lett mintha állami gondozásba adnánk, nem tükrözte a boldogságát, hogy végre ovis lesz. Persze könnyű neki, mert ott a barátnője akivel már olyan szintre jutottak, hogy csak akkor esznek ha a másik is stb...
Kamilla az oviban:
(ugye?)

Jázmin már más tészta azért az ő életében a változás kicsit nagyobb. Első nap szuper volt (semmit se csináltak meg is jegyezte Jázmin :) ) második nap is szuper volt (ebéd után elhozhattuk, ugyan a tanárnő mondta, hogy el lehet hozni azért szülőin megjegyezte, hogy a suli 4-ig tart szokjunk le arról, hogy a gyerekeket hazahozzuk délben). Harmadik nap már nem örült, hogy nem jöhet haza délben (de vidám volt amikor mentünk érte) Ma meg már sírt reggel :( Azért remélem szeretni fogja a sulit, mert ha nem akkor az szopacs.

Egyébként tök ügyi mert szerzett csomó piros pontot (egyet kiosztok a tanárnéninek gondolatban, mert szuper, hogy mindent megtesz, hogy a gyerekek jó élményként éljék meg az egészet).

Szóval ennyi, ja igen még egy sulibalépős kép Jázminról (gyönyörű idő volt aznap...) :






Nincsenek megjegyzések: