2011. március 27., vasárnap

Másmilyen





Amikor Jázmin fél éves lett kapott egy pici sütit gyertyával (fél) és ajándékot.

Sőt havonta kapott egy pici ajándékot olyan 1 éves koráig, hogy megünnepeljük a hófordulót.
Minden moccanását, gügyögését dokumentáltuk amiből kifolyólag tetemes mennyiségű képanyag halmozódott fel a számítógépen (jelentősen leterhelve a memóriát)

Kamillánál máshogyan van. Egyrészt nem kap pici ajándékokat hófordulókor (mert lassan belefulladunk a sok csörgőbe és mert úgy sem érdekli, hogy új avagy régi játékkal játszik) de még a fél éves szülinapjáról sem emlékeztünk meg max annyival, hogy jé már fél éves Kamilla...hogy rohan az idő. Nuku torta és ajándék. Ez van remélem amikor megnő nem fogja a szememre hányni, hogy róla miért nem készült annyi fotó (mentségemre szolgáljon most már Jázmint is alig fényképezzük).

(ja és persze már megint a számok :D Jázmin 3 éves 6 hónapos és napos, Kamilla pedig 6 hónapos 1 hetes és 6 napos :D...gyanakodjak? :D)

3 megjegyzés:

Bella írta...

Jajj ez nálunk is így van, és néha olyan lelkiismeret furdalásom van miatta.

Katyus írta...

Mi nem ünnepeltünk, csak megjegyeztük, pedig első baba, akkor most nekem is jön a lelkifurdi?!Mondjuk kép az van sok legalább;)

Petra írta...

Szimat,neked még nem kell :) mert nem az a "baj", hogy nem ünnepeltük, hanem hogy az elsőnél igen a másodiknál nem. Majd ha lesz kettő és máshogy kezeled akkor jöhet :D :D
De legalább egy probléma letudva, mert legalább az nem lesz, hogy az elsőnél ünnepelted a másodiknál nem :)