2011. május 30., hétfő

Pisiügy II. és fókabébi

A pisigyűjtési akció sikeresen zárult (minden tekintetben). Végül a dokinéni által felejtősnek mondott gyűjtőtasakba pisilt bele. Hurrá. Szerencsére bacit sem találtak benne.
Ezek után persze nem dőlhettem lazán hátra, mert belázasodott. Szuper vissza a dokihoz aki semmit nem talált, így várhattunk 3 napot hátha lecseng. 3 nap alatt végig lázas volt még a 4.-en is (nem 3 napos láza volt) így kapott antibiotikumot. Mellette persze köhögött meg taknyos volt meg egyéb ilyen apróságok, de ezek láz nélkül nem jártak volna gyógyszerkúrával.
Szóval ennyi dióhéjban.
Közben kinövesztett 2 fogat (egyet felülre egyet alulra) így most 3 foga van lent és 1 felül, remélem gyorsan prezentál még 1-2, mert ha megnőnek így akkor csini lesz. Szerintem jön még neki 4 (1 lent és 3 felül).
Aludni a láz miatt nem nagyon tudtunk, szerencsére amióta jól van jobban alszik. Étvágy még mindig nem nagy, de javulóban. Jó lesz ha összekapja magát, mert ha a mérlegelésre nem hízik akkor hordhatom a végén kéthetente (de, hogy minek mérlegelni, amikor jól fejlődik na mindegy)

Ennyit a nyavalygásról és most jöjjenek a jobb dolgok.

Kamilla elkezdett kúszni (fókatechnikával lsd videó). Imádom, még lassú, de megpróbálja követni Jázmint vagy engem. Közben nagyokat nyög és ha odaér ahol mi vagyunk akkor vigyorog, mint a vadalma.
Felfedezi a lakást egyre messzebb merészkedik és persze vagy Samu helyét nyalogatná (legszívesebben Samut, de ő mindig elmegy) vagy a cipőnk talpát. Sebaj legalább edződik az immunrendszer.

Íme a kúszás :) persze igazi csaj, mert legjobban egy kupac pónival lehet mozgásra bírni.

Nincsenek megjegyzések: